Uhana - Meistä

Meistä

”Uhana on syntynyt siitä, että meillä on hauskaa yhdessä ja toistemme seurassa voimme olla täysin vapautuneesti. Tätä ajatusta haluaisimme kaikille muillekin, koska omana itsenään oleminen on hienointa, mitä voi olla. Haluamme inspiroida ihmisiä luottamaan omaan ääneensä ja näyttämään oman autenttisen minänsä. Se on yksi Uhanan tavoitteista!”

“Mielestämme jokainen päivä ansaitsee vähän nostatusta ja tulisi viettää parhaalla mahdollisella tavalla. Oli kyse sitten kauniisti katetusta aamupalasta, rakkaudella mietitystä festarivaatetuksesta, ajatuksella poimitusta kimpusta tai arvokkaasta juhlapäivästä. Asuilla voi kohottaa tunnelmaa ja luoda tilanteista merkityksellisempiä.”

– Hanna Virkamäki ja Mira Vanttaja, Uhana

Vuodesta 2012 toiminut muotibrändi Uhana on perustettu kahden luovan mielen kohtaamisessa. Ja niin syntyvät myös Uhanan tuotteet.

Suunnittelijat Hanna Virkamäki ja Mira Vanttaja ovat omien osa-alueidensa huippuosaajia, jotka saavat toistensa vahvuudet loistamaan ainutlaatuisella tyylillä. Virkamäen tarkkanäköinen kaavoitustaito ja jäjittelemätön kyky luoda hienovaraisia siluetteja on Uhanan mallistojen laadun tae ja elegantti ydin. Vanttaja puolestaan vastaa Uhanan kuoseista, joista brändi hyvin tunnetaan. Visionäärinen kuosisuunnittelija operoi mielenkiintoisella tavalla niin herkkien kukka-aiheiden kuin myös voimakkaampien kontrastien äärilaidoilla tuoden mallistoihin aina jotain yllättävää.

Toisiaan täydentävän duon luova prosessi näkyy lopputuloksessa kiehtovana ja vähän odottamattomana yhdistelmänä, joka on Uhanan rakastetuin ominaisuus.