Uhanan perustajat Mira Vanttaja ja Hanna Virkamäki

Meistä

”Uhana on perustettu halusta tehdä työtä omien arvojemme mukaisesti: ympäristöä ja ihmisarvoa kunnioittaen. Sekä halusta tehdä vaatteita, joihin rakastutaan. Silloin niitä käytetään pitkään, monissa erilaisissa tilanteissa ja niistä pidetään huolta.”

“Mielestämme jokainen päivä ja jokainen tilanne ansaitsee vähän nostatusta ja tulisi viettää parhaalla mahdollisella tavalla. Oli kyse sitten kauniisti katetusta aamupalasta, rakkaudella mietitystä festarivaatetuksesta, ajatuksella poimitusta kimpusta tai arvokkaasta juhlapäivästä. Asuilla voi kohottaa tunnelmaa ja luoda tilanteista merkityksellisempiä.”

– Hanna Virkamäki ja Mira Vanttaja, Uhana

Uhana on intohimoisille edelläkävijöille, jotka seuraavat sydäntään ja rakastavat elämää. Suunnittelun ydin on elegantin muotokielen ja näyttävien printtien kiehtova yhdistelmä. Kerroksellisten mallistojen laadukkaita tuotteita voi yhdistellä monilla tavoilla ja käyttää kaikenlaisissa tilanteissa. Rentoa eleganssia, ihania yksityiskohtia tai katseenvangitsevia kokonaisuuksia – Voi räiskyä kunnolla tai ihan vaan sen verran, kun huvittaa.

Vuodesta 2012 toiminut muotibrändi Uhana on perustettu kahden luovan mielen kohtaamisessa. Suunnittelijat Hanna Virkamäki ja Mira Vanttaja ovat omien osa-alueidensa huippuosaajia, jotka saavat toistensa vahvuudet loistamaan. Virkamäen kaavoitustaito ja jäljittelemätön kyky luoda hienovaraisia siluetteja on mallistojen laadun tae ja Vanttaja puolestaan vastaa Uhanan kuoseista, joista brändi hyvin tunnetaan.

LET YOUR SOUL BE YOUR STYLIST.