AW24 The universe is calling!

AW24 The universe is calling!


Sulje silmäsi. Universumi kutsuu.
Ikiaikaisella äänellään, jota ei voi kuulla, mutta jonka tuntee. Sähkönä sormien päissä, sykähdyksinä sisimmässään. Uhanan syysmallisto on virrannut syvästä yhteydestä, jonka löytää vain intuitiotaan seuraamalla.
Se on saanut inspiraationsa kosmisesta vuorovaikutuksesta, joka yhdistää meidät universumiin ja sitoo meidät yhteen. Koska me kaikki olemme yhteydessä toisiimme, kun kuuntelemme ja olemme läsnä. Välillä täytyy kulkea pimeydessä, jotta tähdet, kuun ja auringon voi erottaa kirkkaammin. Ja löytää oman reittinsä ja merkkinsä, jotka tunnemme planeettojen tanssiessa ympärillämme.

Aistikkaista leikkauksista ja syvistä väreistä ammentavassa mallistossa näyttävät printit yhdistyvät ylellisiin materiaaleihin: kiiltäviä viskoosisekoitteita, sileää merinoa ja laadukasta mohairia. Kerroksellinen kokonaisuus koostuu taidokkaista leikkauksista ja sensuellisti laskeutuvista linjoista ja lisäksi mallistossa on Uhanan tyyliin jälleen useampia kaksiosaisia settejä, joita voi yhdistellä monin tavoin.
Rentoa eleganssia ja maagisia yksityiskohtia.

 The truth is out there, but all the answers are within you.