Kevätmallisto SS24 Lovers in the Night

Kevätmallisto SS24 Lovers in the Night


Uhanan kevätmallisto "Lovers in the night" kutsuu seikkailuihin! Vie mukanaan väreileviin kesäiltoihin ja salaisille retkille, joille lähdetään pyörän kyydissä sandaalit sylissä ja helmat huolettomina hulmuten. Harhailee hedelmäkojujen välistä kuumille kujille, johdattelee varjoissa välkkyville rannoille, joilta jää uusia ystäviä ja hiuksiin hiekkaa. Houkuttelee huumaisiin öihin, joiden sylissä aamujunan aikataulut sulavat auringon mukana vaaleanpunaiseen mereen. Haihtuu himona jäähyväisiin, joiden reunat polttavat sydäntä ikuisesti.

Aistikkaista leikkauksista ja intensiivisistä väreistä ammentavassa mallistossa näyttävät printit yhdistyvät ylellisiin materiaaleihin: ilmavia viskoosisekoitteita, rapeita puuvilloja, kirkastavaa kiiltoa, pehmeää merinoa ja pörröistä mohairia.

Kerroksellinen kokonaisuus koostuu taidokkaista yksityiskohdista ja sensuellisti laskeutuvista linjoista ja lisäksi mallistossa on Uhanan tyyliin jälleen useampia kaksiosaisia settejä, joita voi yhdistellä monin tavoin erilaisiin menoihin. Uhanan kevät on rentoa eleganssia ja kiehtovia katseenvangitsijoita.