Kent CC20 Vaateharja

62,00 

Kent CC20 on kaksipuolinen vaateharja, joka sopii erityisen hyvin villakangastakkien huoltoon. Hieman kovempana harjana kuin Kentin CP6-vaateharja, tämä sopii hyvin paksujen ja kestävien materiaalien, kuten erilaisten villa- ja deinimkankaiden, siistimiseen ja huoltoon.

Harjan lyhyempi harjaksinen puoli irrottaa tehokkaasti irtonukkaa ja puhdistaa kuivuneet tahrat esimerkiksi takkien helmoista tai housujen lahkeista. Harjan pidempi harjaksinen puoli puhdistaa pölyä ja tekee materiaalin pinnasta sileän.

Vaateharjalla voi korvata tarrarullan ja pidentää vaatteiden pesuväliä. Sillä saa poistettua pölyn, karvat, irtonukan ja kuivuneet tahrat vaatteista ja muista tekstiileistä. Pölyn irtoamista voi tehostaa suihkauttamalla käsiteltävälle pinnalle vettä ennen harjausta.

Vaateharja puhdistetaan sille tarkoitetulla puhdistuskammalla. Puhdistus säilyttää harjan tehokkuuden ja ehkäisee eri väristen kuitujen siirtymistä vaatteesta toiseen. Hyvin pidettynä Kent-vaateharja kestää vuosikymmeniä.

Varsi on kirsikkapuuta ja harjaosa on sianharjasta. Harja on valmistettu Iso-Britanniassa. Harjan koko on 3/5,5 cm x 27 cm.

Varastossa

Määrä

Tuotetunnus (SKU): 003114 Osastot: , Avainsana tuotteelle