Pisarakorvakorut, Hopeful

39,00 

Jokainen päivä on hyvä päivä osoittaa rakkautta, mutta erityisesti vaikeina aikoina myötätunto toisia kohtaan korostuu. Valetaan yhdessä uskoa tulevaisuuteen, autetaan toisiamme ja rakennetaan yhteisöllisyyttä. Lähetä rakkauskirje, kerro kuinka tärkeä toinen on ja muista olla lempeä myös itsellesi.

Kesän Pisarakorvakorut muistuttavat meitä solidaarisuudesta, myötätunnosta ja rakkaudesta toisiamme kohtaan.

Hopeful-pisaroiden värit ovat vaaleansininen-persikka-neonkeltainen. Pisarakorvakorut voi valita kolmesta eri pituudesta: pitkän pituus on 11,5 cm, lyhyen 9,5 cm ja minin 8,5 cm. Minin pisarat ovat myös pienemmät kuin pitkissä ja lyhyissä pisaroissa, suuntaa antava mittataulukko löytyy kuvista.

Korujen materiaali on 3 mm koivuvaneria. Koivu on peräisin Suomen metsistä ja se leikataan muotoonsa ja printataan Helsingissä. Korut kootaan Tampereella.
Korvakorujen koukut ovat sterling hopeaa, ketjut ja renkaat ovat nikkelivapaata korumetallia. Korvakorujen mukana tulee silikoniset stopperit koukkuihin.

Korut on pakattu 15,8cm x 10,8cm tai 10,8cm x 8cm kokoiseen mustaan korurasiaan, jossa on kannessa kultainen Uhana-logo.

Vältä korujen altistumista kemikaaleille. Puisia ja keraamisia pintoja voi pyyhkiä kostealla liinalla. Hopea- ja metalliosien tummumista voi vähentää säilyttämällä korut omissa pakkauksissaan.

Poista

Määrä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,