Amelia Jumper

179,00 

”Saanks mä olla sun sisko?”

Uhana lanseeraa naistenpäivänä 8.3. taiteilija Minni Havaksen kanssa toteutetun Amelia-minimalliston kunnianosoituksena kaikille oman elämänsä lentäjäsankareille, Amelia Earhartin tavoin kohti omaa totuuttaan kurotteleville yksilöille.

Amelia Jumper on ihanan muhkea oversize-neulepaita. Pörröisestä mohairsekoitteesta valmistetussa neulepaidassa on edessä ja hihoissa Amelia-logot ja neule on malliltaan väljä. Neulos on hyvin väljää ja pehmeää, joten yksi koko menee monelle koolle. Tuote on suunniteltu yhdessä taiteilija Minni Havaksen kanssa, ja sen design pohjautuu laulaja– lauluntekijä Iisan Amelia-albumille luotuun kuvitukseen.

Materiaali on mohairsekoitetta (50% mohair, 30% polyamidi, 20% merinovilla). Paita on valmistettu Kutomo Holopaisella Tuusulassa, Suomessa. Lanka on kehrätty ja värjätty italialaisessa tehtaassa, joka käyttää 50% omaa aurinkoenergiaa, jolla on vähennetty hiilidioksidipäästöjä. Mohairvilla tulee valvotuilta tehtailta ja sillä on RMS- sertifiointi (Resposible Mohair Standard).

Mittataulukko ja suuntaa antava tasokuva löytyy kuvista.
Iisalla on kuvissa päällä M-kokoinen neulepaita.

Villatuotteiden hoidoksi riittää usein pelkkä tuuletus. Vesipesun tarpeessa oleva villa vaatii hellävaraisen 30 asteen villapesun ja kuivauksen tasossa.

Määrä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle