Pisarakorvakorut, Dots Night

39,00 

Ikoniset Pisarakorvakorut ovat saaneet uuden kuosin. Hurmaava Dots-kuosi kevään ihanissa väreissä. Dots Night pisaroissa on vaaleanpunaisia pilkkuja tummansinisellä taustalla

Pisarakorvakorut voi valita kolmesta eri pituudesta: pitkän pituus on 11,5 cm, lyhyen 9,5 cm ja minin 8,5 cm. Minin pisarat ovat myös pienemmät kuin pitkissä ja lyhyissä pisaroissa, suuntaa antava mittataulukko löytyy kuvista.

Korujen materiaali on 3 mm koivuvaneria. Koivu on peräisin Suomen metsistä ja se leikataan muotoonsa ja printataan Helsingissä. Korut kootaan Tampereella.
Korvakorujen koukut ovat sterling hopeaa, ketjut ja renkaat ovat nikkelivapaata korumetallia. Koukut, ketjut ja renkaat ovat Yhdysvalloista. Korvakorujen mukana tulee silikoniset stopperit koukkuihin.

Korut on pakattu 15,8cm x 10,8cm tai 10,8cm x 8cm kokoiseen mustaan korurasiaan, jossa on kannessa kultainen Uhana-logo.

Vältä korujen altistumista kemikaaleille. Puisia ja keraamisia pintoja voi pyyhkiä kostealla liinalla. Hopea- ja metalliosien tummumista voi vähentää säilyttämällä korut omissa pakkauksissaan.

Poista

Määrä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,