Uhana - Rekry 2021

Uhanalaiseksi

Uhanalaiseksi

Uhana on vuonna 2012 perustettu pohjoismainen vaate- ja asustebrändi. Yhdeksän vuoden aikana yrityksestä on kasvanut yksi Suomen kiinnostavimmista toimijoista. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 2 miljoonaa euroa ja tiimimme koostuu 10 henkilöstä. Myyntikanavamme koostuvat kahdesta omasta kivijalkamyymälästä Suomessa, verkkokaupasta ja kattavasta jälleenmyyntiverkostosta. Toimisto ja showroom sijaitsevat Tampereella.

Toimintamme ytimessä on alusta asti ollut ilon tuominen. Haluamme olla osa muutosta kohti autenttista ja oikeudenmukaista maailmaa, jossa jokainen voi olla täysin oma itsensä.  Mallistomme, tarinamme ja kaikki toimintamme tukevat tätä tavoitetta.

Avoimet työpaikat:

MARKKINOINTI- JA PR-PÄÄLLIKKÖ

Haemme Uhanalle kunnianhimoista markkinoinnin osaajaa markkinointi- ja PR-päälliköksi.

Tiimimme on vielä pieni, mutta kasvamme lujaa. Tulet olemaan tärkeässä asemassa Uhanan kehityksen ja kasvun kannalta. Odotamme sinulla olevan kykyä katsoa markkinointiamme isossa kuvassa. Toivomme sinulta näkemystä ja ideoita markkinoinnin strategiseen kehittämiseen – kuitenkaan unohtamatta arkea ja kuinka markkinoinnin toimet muuttuvat asiakkaillemme näkyväksi.

Edeltävien lisäksi olisi mahtavaa, jos osaat nähdä kasvavia ja kuplivia ilmiöitä ympärilläsi. Osaat paketoida mallistojemme maailman kiinnostaviksi näkökulmiksi ja autat työlläsi herättämään Uhanan brändin henkiin eri markkinointikanavissa.

Työssäsi:

 • Vastaat markkinoinnin kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, aikataulutuksesta ja toteutuksesta yhteistyökumppaniemme avulla, niin isossa kuvassa kuin arkitasolla.
 • Sosiaalisen median ollessa meille merkittävä markkinointikanava, tulee sen sisällöntuotanto työpöydällesi. Ymmärrät somekanavien toimintaperiaatteet ja merkityksen visuaaliselle brändäämiselle.
 • Luot ja ylläpidät aktiivisesti suhteita yhteistyötahoihin, kuten vaikuttajiin ja mediaan. Tulet myös vastaamaan yleisesti pr-yhteistöistä.

Toivomme sinulta seuraavia asioita:

 • Sinulla on kokemusta markkinointi- tai viestintäalan tehtävistä
 • Puhut ja kirjoitat erinomaista englantia ja hyvää suomea
 • Taidoiltasi olet kirkas ja terävä kirjoittaja, joka osaa viestiä tekstillä. Et kuitenkaan pelkää muita sisältömuotoja, sillä päätuotteemme, eli vaatteet, heräävät henkiin visuaalisuuden kautta
 • Jos sinulla on kokemusta ja ymmärrystä kansainvälisestä PR-toiminnasta, alamme jo innostumaan.
 • Sinua voi kuvailla sanoilla: idearikas, luova ja proaktiivinen
 • Olet visuaalinen ihminen ja mahtava tyyppi, joka edustaa persoonallaan Uhanan valovoimaista henkeä ja nauttii päästessään kertomaan ihmisille ilosanomaamme

Mitä tarjoamme:

 • Vapautta vaikuttaa, jonka vastapainona saat myös vastuuta
 • Lämminhenkisen ja sitoutuneen työyhteisön
 • Laajat kehittymismahdollisuudet
 • Mahdollisuuden päästä osaksi Uhanan kasvutarinaa

Työntekopaikkasi voi olla Helsinki tai Tampere. Toimistomme sijaitsee Tampereella.

Lisätiedot ja hakeminen:

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Virkamäki, hanna@uhanadesign.com

Lähetä kirjallinen hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 30.11.2021 mennessä sähköpostiin: rekry@uhanadesign.com Toivomme myös, että täydennät hakemustasi lyhyellä videolla.

Työ alkaa aikaisintaan vuoden 2022 alussa tai sovitun mukaisesti.